Милисављевић после Колубаре: Доказали смо да имамо квалитет за горњи део табеле

С обзиром да по завршетку утакмице Раднички 1923 – Колубара није било конференције за медије, тренер крагујевачког тима Дарко Милисављевић је у писаној изјави за клупски сајт изнео своје импресије након овог сусрета, који је завршен без победника и голова – 0:0.

Стратег Крагујевчана истиче да је задовољан начином на који се његова екипа супротставила Лазаревчанима, али истовремено жали што ово добро издање “црвених” није крунисано освајањем сва три бода.

Утакмица против екипе Колубаре, која у својим редовима има играче са суперлигашким искуством, доказала је да наш тим има квалитет за горњи део табеле. Били смо агресивнији, конкретнији и дефинитивно бољи од нашег ривала, кога смо учинили малтене безопасним по наш гол. У утакмици против једног тако квалитетног тима као што је Колубара не можете на рачунати на велики број повољних прилика, па у том погледу остаје жал за пропуштеним шансама Радоњића и Петровића. Да смо били мало сконцентрисанији у завршници, сигурно би освојили сва три бода – оценио је Милисављевић.

Крагујевачки прволигаш је овим ремијем наставио серију утакмица без пораза, која траје још од прве половине новембра прошле године.

– Ово је осми узастопни сусрет на коме нисмо осетили горчину пораза. Задњи пораз смо претрпели на гостовању Динаму у Врању још почетком новембра, што је заиста податак који нас чини изузетно поносним. Овај резултат је заслуга преданог рада свих људи у клубу, почев од играча, чланова стручног штаба, па све до клупског руководства – додао је Милисављевић.

У међувремену, због увођења ванредног стања на територији читаве државе, Фудбалски савез Србије је наложио обуставу фудбалских такмичења на свим нивоима, као и тренажних активности и окупљања играча у свим клубовима под својом ингеренцијом.

Фудбалски клуб Раднички 1923 ће савесно поштовати одлуке надлежних институција, у жељи да сачува здравље свих фудбалера и запослених у клубу.

РФК1923 ТВ

P