Филип Миликић, капитен омладинске селекције, о припремама и наставку сезоне

Омладинци Радничког 1923 полако приводе крају припреме за наставак сезоне у Првој омладинској лиги ФСРЗС. О току припрема и очекивањима у наставку сезоне поразговарали смо са Филипом Миликићем, капитеном омладинске селекције нашег клуба.

Филип већ девет година тренира у Радничком и један је од лидера ове генерације омладинаца. По његовима речима, припреме су протекле у складу са очекивањима, екипа је добро тренирала и по свему судећи биће спремна за пролећну премијеру 9. марта против Мачве у Шапцу.

– Целокупне припреме одрадили смо овде у Крагујевцу. Одиграли смо и велики број пријатељских утакмица са јаким противницима, у којима смо оставили прилично добар утисак. Резултати нису били у првом плану, пошто нам је превасходна жеља била да видимо где смо у овом тренутку у односу на неке јаче тимове. – истиче Миликић.

Наши омладинци су први део такмичења окончали на другој позицији иза лучанске Младости. Филип верује да његова екипа има довољно квалитета да надокнади заостатак од седам бодова и укључи се у борбу за пласман у Омладинску лигу Србије.

– Наравно да не одустајемо од борбе за прво место и пласман у виши ранг такмичења, али нам је главни приоритет да се што боље припремимо за први тим и сениорску конкуренцију. – додао је капитен омладинаца.

Facebookyoutubeinstagram
English EN Serbian SR