„Ђаволчићи“ још конкурентнији на пролеће

Омладинци Радничког раде пуном паром, како би старт пролећног дела сезоне у Омладинској лиги ФСРЗС дочекали што спремнији. „Ђаволчићи“ су први део такмичења окончали у врху табеле, на другој позицији, па ће на пролеће покушати да се умешају у борбу за прво место и повратак у Омладинску лигу Србије.

Како нас је обавестио тренер омладинаца Дејан Јоксимовић, припреме теку нормалним током, ако се изузму повреде неколицине играча.

Тренутно је акценат на одигравању што већег броја пријатељских утакмица, како би се провериле могућности свих момака и стекла јаснија слика о њиховим могућностима пред наставак сезоне.

Наши омладинци су у претходном периоду одиграли укупно шест контролних утакмица. Савладане су екипе Јагодине (3:2), Слоге из Краљева (3:0) и БИП-а из Чачка (2:0), а порази су претрпљени у дуелима са Металцем (1:2), сениорском екипом краљевачке Слоге (0:3) и првим тимом Радничког 1923 (2:4). До краја припремног периода, „ђаволчиће“ очекују још три провере.

– Фокус нам је био да на овим утакмицама испробамо што већи број играча, док су резултати били у другом плану. Жеља нам је да формирамо групу од неких 15-16 играча, које можемо да ротирамо у сваком тренутку, и да наставимо где смо стали у првом делу сезоне. – напомиње Јоксимовић.

У други део сезоне наш тим улази јачи за три нова млада играча, од којих се очекује да појачају конкуренцију у тиму и представљају значајан залог за будућност. У складу са тим расту и амбиције, па ће Крагујевчани покушати да у наставку сезоне појуре сам врх табеле, где се тренутно налази лучанска Младост.

– Ми на почетку сезоне нисмо поставили као приоритет борбу за прво место, али ако се укаже шанса, сигурно да је нећемо пропустити. Довођењем ова три нова играча бићемо много конкурентнији у резултатском смислу, па ћемо можда доћи у позицију да се умешамо у борбу и за сам врх табеле. – закључио је тренер омладинацa.

Facebookyoutubeinstagram
English EN Serbian SR