sreda, 17. oktobar, 2018.

Odmor je završen – počele pripreme

0

P1070796--3

 

Posle više od mesec dana tišine koja je vladala na stadionu ’Čika Dača’ i zasluženog odmora, igrači Radničkog 1923, predvođeni stručnim štabom i Upravom kluba, okupili su se danas, sa početkom od 12 časova, kako bi odradili prvi trening u ovoj godini. Pored Uprave kluba: direktora Aleksandra Simovića, predsednika Skupštine kluba Miloša Obradovića i pomoćnika gradonačelnika za sport Nikole Uroševića i stručnog štaba: Slavka Vojičića, Slaviše Kovačevića, Saše Ristića i Dejana Jelčića, u svlačionici su se danas kada je igrački kadar u pitanju našla dobro poznata lica iz prošlog dela sezone – Raičević, Ristović, Varjačić, Matejević, Marković, Ilić M., Petrović, Živanović, Andrić, Gavrović, Cvijović, Miljuš, Vidović, Ilić O., Aleksijević, Ivković, Lukić, Maksimović, Nedović, Đurđević, Dragačević, Vićentijević, Milovanović, a iz redova omladinaca timu se danas priključio i Nikola Božović. Zbog ranije povrede izostao je Dušan Stanković.
Čelni ljudi Radničkog 1923, kao i stručni štab, u obraćanju igračima osvrnuli su se na pozitivna dešavanja u klubu, donoseći dodatnu dozu dobre energije pred početak teškog rada koji ih očekuje.

Prvi trening, iako po veoma hladnom vremenu, odrađen je u odličnoj atmosferi. Po jedan trening dnevno planiran je ove nedelje, dok će od sledeće sedmice rad biti intenzivniji. U planu je odigravanje pripremnih utakmica, a informacije o protivnicima, terminima i mestu odigravanja biće naknadno objavljene.

P1070781(2)
                                                            P1070810--2