sreda, 17. oktobar, 2018.

Pobeda za kraj. Radnički 1923 je šampion. Od leta u Prvoj ligi Srbije.

0

za sajt

RADNIČKI 1923 – FAP  1 – 0  (1 – 0)

KRAGUJEVAC

STADION ’ČIKA DAČA’

RADNIČKI 1923: Raičević (od 50. minuta Najdanović), Varjačić, Nenadić (od 31. minuta Živanović), Ilić M., Marković, Krasić, Vidović, Lukić, Miljuš B., Matejević, Spalević (od 77. minuta Ivković)

FAP: Lučić, Grbović, Šalipur B., Slatina, Avramović, Šalipur V. (od 86. minuta Ljujić), Milošević, Ranitović, Plojović (od 42. minuta Vulević), Veljović (od 67. minuta Šalipur N.), Kovačević

Sudija:  Petrović Miloš (S. Palanka)
Pomoćnici: Pašajlić Milan (Raška) i Krasić Mladen (S. Palanka)

Strelac: Saša Marković, u 16. minutu

Žuti kartoni: Varjačić (Radnički 1923); Grbović (FAP)

FK ’Radnički 1923’ pobedom u poslednjem meču sezone, nad ekipom FAP – a iz Priboja, od 1 – 0, koju je doneo pogodak Saše Markovića u 16. minutu, oprostio se od Srpske lige Zapad i postao član Prve lige Srbije u kojoj će se od leta takmičiti.

Gotovo cele sezone kragujevački tim bio je lider, bio je favorit za ulazak u viši rang, što je trijumfom za kraj, uz neizostavnu podršku Crvenih Đavola, i potvrdio. Lepa fudbalska predstava, brojna publika, odlična atmosfera na Čika Dači i veliko slavlje igrača, navijača i svih prisutnih gledalaca koje je usledilo po zvižduku sudije za kraj utakmice – danas su u Kragujevcu bili pokazatelj da kragujevački fudbal može i zaslužuje vše.

Od leta, u nove pobede!

Photo: N. Kotlajić

 

za sajt 1 za sajt 2

za sajt 3