nedelja, 22. april, 2018.

Slaviša Kovačević i Bojan Andrić složni: Sa Đavolima, za Radnički, do konačne pobede

0

slika za sajt

Neizvesnost u prvenstvu Srpske lige Zapad ne jenjava. Na programu su mečevi 28. kola, a uzbuđenje ne nestaje. Lider ovog takmičenja, Radnički 1923, u subotu, 20. maja, na stadionu ’Čika Dača’, od 17 časova, dočekaće ekipu Železničara iz Lajkovca. Ulaz na ovaj meč, kao i na sve dosadašnje, je slobodan.

Tri boda ispred drugoplasirane i trećeplasirane ekipe, kragujevački tim ima za cilj da u preostala tri meča ostvari maksimalan učinak i na pravi način prvenstvo privede kraju.

Takvog mišljenja, između ostalih, su šef stručnog štaba – Slaviša Kovačević i fudbaler Bojan Andrić, koji su za sajt i Oficijalnu Facebook stranicu Radničkog 1923, govorili o predstojećem susretu.

Slaviša Kovačević ističe da odmora za njegove igrače nema i da je usredsređenost celog tima uvek i samo na pobedu.

’Kada je u pitanju Radnički, u ovom momentu, ne postoji reč relaks, odmor. Kao i u svim prethodnim utakmicama, po ko zna koji put, jedino rešenje i jedina ispravna priča jeste imperativ pobede. Konstantan pritisak svakako postoji, ali se za sada tim uspešno i znalački bori sa time. Iskreno se nadam da ćemo i tri koraka pre kraja cilja napraviti dobru rolu i obradovati navijače, sve pristalice Radničkog, ljude koji veruju u nas. Živeli smo, živimo i živećemo sa Đavolima za Radnički do konačne pobede.’ – jasan je šef struke lidera Srpske lige Zapad.

Igrač odbrambenog reda, Bojan Andrić, koji je u jesenjem delu prvenstva, izjednačujućim golom protiv ekipe FAP – a, sprečio poraz Radničkog 1923 u Priboju, naglasio je značaj sutrašnje utakmice i želju i spremnost ekipe da se svom snagom izbori za još jednu pobedu i radost navijača i poštovaoca Radničkog 1923.

18579402_10212994127197783_186652413_n

Bojan Andrić

’Sutra nas očekuje jako teška utakmica, ali za nas jedna od najbitnijih u ovom trenutku. Ekipa je spremna da, uz pružanje više od 100 posto, sa jakom željom i motivom da uzmemo sva tri boda, uđe u ovaj meč. Sutrašnji duel od velikog je značaja za nas i nadamo se da ćemo, kao do sada, boreći se jedan za drugog, uspeti da ispunimo zahteve šefa stručnog štaba. Atmosfera je jako dobra i takva će ostati do kraja. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače i ljubitelje fudbala i grada Kragujevca da nas podrže u veoma bitnoj utakmici i da se svi zajedno radujemo pobedi.’ – reči su dvadesetdvogodišnjeg Andrića.

Napomena koja se tiče ulaza na meč Radnički 1923 – Železničar (L): Za navijače će biti otvoren ulaz na JUG – u i JUŽNA tribina. Sektorska kapija JUG – ZAPAD biće zatvorena ( dakle sa JUG – a neće biti moguć prolaz na ZAPAD), pa će ulaz za sve gledaoce koji utakmicu žele da gledaju sa ZAPADNE tribine biti otvoren na ZAPAD – u.