nedelja, 22. april, 2018.

Sutra protiv Pazara

0

Četvrtak, 16.avgust  2012.godine

 

U petak 17.avgusta 2012.godine sa početkom u 17:30 časova, FK Radnički 1923 će odigrati prvu utakmicu kod kuće u novom prvenstvu. Protivnik na Čika Dači će biti stari sportski prijatelj i rival, ekipa Novog Pazara. Ponovo Radnički otvara novo kolo Jelen Super lige, uz direktan prenos na Arenisport.

Posle lošeg starta i poraza na Banjici od Rada sa 2:0, igrači Radničkog moraće da se potrude da poprave utisak, a protivnik je možda i idealan za to, jer dolazi u Kragujevac da se nadigrava. U ekipu se vraćaju kapiten Željko Milošević i štoper Aleksandar Kosorić. Pored toga, šef stručnog štaba Slavenko Kuzeljević je imao i sedam dana vremena za uigravanje sa Ivanom Pejčićem.

Gosti dolaze u Kragujevac osokoljeni visokom pobedom kod kuće u prvom kolu protiv našeg imenjaka iz Niša. Predvodi ih iskusni trener Dragoljub Bekvalac, a ekipa je pretrpela letos par izmena. Upravo novopridošli igrači su se i upisali u strelce protiv Nišlija – Enver Alivodić, Dario Damnjanović i Risto Ristović. Pored njih vredi istaći i vrsnog centarfora Admira Raščića, brzog Irfana Vušljanina, iskusnog Ivana Đokovića i golmana Denisa Mujkića, tako da nas očekuje veoma teška i zanimljiva utakmica.

U poslednje dve sezone Radnički je odigrao četiri utakmice protiv Novog Pazara i kod kuće je na obe pobedio sa 2:0 i 3:1 kada je briljirao Darko Spalević, dok su u Pazaru obe utakmice završene bez golova.