ponedeljak, 18. februar, 2019.

Sa navijačima na vrh tabele

0

Petak, 24. septembar 2010. godine.

Danas je u prostorijama SD Radnički održana redovna konferencija za novinare FK Radnički 1923. Pored Milene Živković i Dejana Jelčića, konferenciji je prisustvovao i Vladan Đogatović. U okviru 8. kola Prve lige Srbije, Radnički će u Novom Sadu biti gost ekipi Proletera koja je u poslednjem kolu odigrala nerešeno sa ekipom Radničkog iz Sombora, 1:1, i trenutno se nalazi na 1. mestu na tabeli.

Kao i u svakom prethodnom kolu, i u ovu utakmicu ulazimo sa imerativom pobede. Proleter je ekipa koja ima iskustva u ovom rangu takmičenja i koja voli da igra ofanzivni fudbal i voli da se nadigrava sa protivnikom. Ne znamo puno o njihovoj ekipi osim da je kompaktna bez ijednog pojedinca koji se posebno izdvaja – izjavio je trener golmana, Dejan Jelčić.

Dejan Jelčić

Kao što je trener već rekao, pobeda je imperativ i mislim da uz podršku naših navijača možemo da pobedimo Proleter i da nakon ovog kola budemo usamljeni na vrhu tabele – izjavio je Vladan Đogatović.

Vladan Đogatović

Na pitanje jednog od novinara o kvalitetu golmana Dejan Jelčić je izjavio: Imamo odlične golmane koji su pravi profesionalci i veliki radnici. Zahvaljujući Đogatoviću i Prekiću, Čančarević i Trifunović su ozbiljnije počeli da pristupaju treninzima tako da je rad sa njima dosta lak i mislim da nema velike razlike u kvalitetu između naše četvorice golmana.