ponedeljak, 18. februar, 2019.

Predstavljena pojačanja za proleće

0

Četvrtak, 12. februar 2009.godine

Danas je KFK Radnički održao konferenciju za novinare, a u cilju prezentacije novih fudbalera, koji su u klub došli u zimskom prelaznom roku.

Konferencija je održana u svečanom salonu Zgrade grada Kragujevca. Na njoj su prisustvovali svi novi igrači kluba, a konferenciju je vodio novinar Ivan Pavlović. Klub su predstavljali sekretari Darko Stojanović i Darko Bradonjić, kao i član Operativnog tima, gospodin Jovan Pavlović Bojadžić.

presedavajuci

Ivan Pavlović je istakao da su klub u prelaznom roku napustili Boban Nikolić, Nikola Tajdić, Marko Savić, Miloš Maričić, Dalibor Krezović, Vukašin Ristić, Kweki Oduro, Aminu Sani, Saša Mišić i Dalibor Antonijević. Shodno tome, uprava kluba je uz saradnju sa trenerom Vojičićem dovela čak 13 novih igrača. Istaknuto je, da je mišljenje svih u klubu, da je ekipa mnogo jača nego u jesenjem delu prvenstva i da su svi zadovoljni sa pojačanjima. Ostaje da se to i na terenu dokaže. Prva zvanična utakmica, odnosno početak sezone, zakazan je za 15. mart, kada Radnički gostuje ekipi Slobode u Čačku.

vest

Zatim su predstavljeni i novi igrači KFK Radnički, koji su u klub došli ove zime. Reč je o golmanima Dušanu Đokiću koji je došao iz Laktaša, kao i Stefanu Petroviću (Srbija Ilićevo), zatim igrači odbrane Mirko Radovanović (Mladost Lučani), Ivan Josović (Javor Habitfarm), Miloš Kostić (Vodojaža), Dmitri Shikovcev (Rusija) i Miodrag Cvetković (Dinamo Vranje). Novi igrači u veznom redu su: Saša Kocić (Borac Čačak), Branko Baković (Naftovik), Nikola Petrović (Vodojaža) i Miloš Lepović (Vardar). Napadači su Dejan Stojković (NSI Runavik) i Nikola Ivanović (Mladost Lučani).