subota, 19. januar, 2019.

Bojan Ostojić

0

Sreda, 15. februar 2009.godine

Bojan Ostojić je rođen 1984.godine u Sevojnu i prošlog leta je došao u FK Radnički, kao najbolji štoper Srpske lige, iz užičke Slobode. Tu svoju reputaciju je i potvrdio u jesenjem delu prvenstva. Bio je jedan od najboljih igrača, ali i najstandardniji, pošto je odigrao svih 15 utakmica. Čak je Bojan uspeo i da postigne i svoj prvenac u crvenom dresu.

6

www.fkradnicki.com : Šta je najviše uticalo da iz Užica dođeš u Radnički, ako znamo da si bio kapiten Slobode?

Bojan Ostojić : Najviše je uticalo to što sam želeo da promenim sredinu, ali i dobri uslovi za nastavak moje karijere.

www.fkradnicki.com : Kako se razvijala tvoja fudbalska karijera?

Bojan Ostojić : Počeo sam da treniram fudbal u svojoj sedmoj godini. Matični klub mi je Sevojno i u njemu sam igrao sve do 2006.godine, kada sam se preselio u susednu Slobodu iz Užica. Tu sam ostao do leta 2008.godine, kada sam došao u kragujevački Radnički.

4

www.fkradnicki.com : Da li si zadovoljan uslovima za rad u KFK Radnički i šta bi po tebi trebalo promeniti?

Bojan Ostojić : Što se tiče uslova za rad, jako sam zadovoljan trenutnim stanjem na Čika Dači i zaista ne znam šta bi trebalo menjati. Za sada nemam nijednu primedbu oko uslova za rad.

www.fkradnicki.com : Imaš li svog fudbalskog idola i ako ga imaš, ko je on?

Bojan Ostojić : Uglavnom su mi idoli igrači koji igraju na mojoj poziciji, poziciji štopera, ali eto neka u ovom slučaju bude naš Nemanja Vidić.

1

www.fkradnicki.com : Da li vidiš FK Radnički u Prvoj Telekom ligi i da li vidiš sebe u Radničkom sledeće sezone?

Bojan Ostojić : Naravno da vidim svoj klub u Prvoj Telekom ligi, a za sledeću sezonu ne mogu ništa unapred da kažem, mada bih to voleo.

www.fkradnicki.com : Kako ti se sviđa Kragujevac kao grad i da li si zadovoljan u Kragujevcu?

Bojan Ostojić : Kragujevac kao grad je jako lep i vrlo sam zadovoljan što sam dobio priliku da tu igram i boravim u njemu.

5

www.fkradnicki.com : Sa kim se najbolje slažeš u ekipi?

Bojan Ostojić : Ne bih mogao nikoga posebno da izdvojim, sa svima se dobro slažem i družim, kako na terenu, tako i van njega.

www.fkradnicki.com : Omiljeni gol i omiljeni trenutak u karijeri?

Bojan Ostojić : Gol koji mi je ostao u lepom sećanju je u dresu Slobode, postignut u 90.minutu, kao izjednačujući pogodak, protiv mog sadašnjeg kluba.

3