ponedeljak, 18. februar, 2019.

Danas predstavljena pojačanja

0

Petak, 04. jul 2008.godine

Danas je održana prva konferencija za novinare u novoj sezoni, koja je iskorišćena da se predstave nova pojačanja, stručni štab, plan priprema i raspored pripremnih utakmica. Na konferenciji su učestvovali predsednik kluba,Nena Ilić, novi trener Bahrija Hadžić, direktor kluba Zoran Čaušević, član Uprave Željko Todorović i Ivan Pavlović, novinar.

Na početku konferencije je predstavljen stručni štab , u kome će sledeće sezone biti trener Bahrija Hadzić, pomoćni trener Goran Ćurčić, trener golmana Rajko Terzić i kondicioni trener Voja Milosavljević.

Nakon stručnog štaba su predstavljena i nova pojačanja.

Mišić Saša (Radnički Pirot) – golman

Tajdić Nikola (Novi Pazar), Ostojić Bojan (Sloboda Užice), Maričić Miloš (Sloga Petovac na Mlavi),

Nikolić Boban (Shahin Bushehr F.C. iz Irana), Dalibor Antonijević (Mladi Radnik Požarevac) – odbrana

Krezović Dalibor (Sutjeska Foča) i Šćekić Vladimir (Berane) – sredina

Ristić Dragan (Sutjeska Foča) i Radović Aleksandar (Berane) – napad.

Ovim igračima Radnički nije završio sa pojačanjima za ovu sezonu, ocekuje se da će narednih dana klub uspešno da završi pregovore sa još par fudbalera.


Prva pripremna utakmica će se odigrati 16.jula na Čika Dači, protiv jednog od lokalnih rivala, a do tada će ekipa dva puta dnevno trenirati na terenima sportskog kompleksa stadiona Čika Dača.

FK Radnički će posle dužeg vremena obaviti i pripreme van Srbije. Naime, uz pomoć ruskih investitora, klub će se nalaziti, u periodu od 19. do 31. jula, na pripremama u Austriji, gde će odigrati par pripremnih utakmica sa inostranim ekipama.

Posle povratka u Kragujevac, biće zakazane i poslednje pripremne utakmice, jer sezona počinje 16. avgusta, kada na Čika Daču dolazi čačanska Sloboda, u okviru prvog kola Srpske lige Grupa Zapad. Jedan od protivnika u tim utakmicama biće i OFK Beograd.