Дупли програм на “Чика Дачи”

Овог викенда играју се утакмице последњег, 30. кола у Првој омладинској и кадетској лиги ФСРЗС. Обе наше селекције играће у истом термину, у недељу од 11 часова, против вршњака из Смедерева 1923, с тим што ће омладинци играти на главном, а кадети на помоћном терену стадиона “Чика Дача”.

Наша омладинска селекција, предвођена тренером Дејаном Јоксимовићем, имаће лепу прилику да се на главном терену стадиона “Чика Дача” победом опрости од ове сезоне у Првој омладинској лиги ФСРЗС, коју завршава на другој позицији.

И поред добрих резултата током сезоне, “ђаволчићи” нису имали довољно снаге да издрже трку за прво место са лучанском Младошћу. Најбитније је да се види велики напредак код већине играча, који би, ако наставе оваквим темпом рада, ускоро могли да буду прикључени првом тиму.

У последњи сусрет ове сезоне са Смедеревцима екипа Дејана Јоксимовића улази са ореолом фаворита, чему у прилог иде и резултат из јесењег дела сезоне, када је наш тим са убедљивих 6:0 славио у Смедереву. Крагујевчани би победом у недељу заокружили низ од седам утакмица без пораза, чиме би на најбољи могући начин окончали ову такмичарску сезону.

И наши кадети су имали прилично успешну сезону у Првој кадетској лиги ФСРЗС, коју ће окончати на трећој позицији првенствене табеле. Мачва и Нови Пазар су ипак били недостижни за ученике Душана Ђорђевића, који су и поред честих осцилација у форми и резултатима успели да остваре пласман у горњем делу табеле.

Наша екипа неће имати већих резултатских претензија у сусрету против вршњака из Смедерева, осим што ће бити мотивисана да на тријумфалан начин оконча ову сезону. “Ђаволчићи” су победом у јесењем делу сезоне (3:1) показали да су квалитетнија екипа од свог предстојећег ривала, што би требали још једном да потврде и у недељном сусрету.

РФК1923 ТВ

P